GinY Alberts: vrouw, moeder, aandacht voor autisme,

Natuur & groen, Kunstenaar, ondernemer, Focus op vrouwen van 40-plus , met rechte rug in het leven staan, Coach en ervaringsdeskundige, geïnteresseerd in jou.

Wie ben ik

Mijn naam is GinY Alberts, moeder van een prachtige zoon.
Eigenaar van praktijk De Tekentafel.
We wonen in Bovensmilde, Drenthe.

De geur van terpentijn en olie verf, herinneren me aan vroeger. Als kind groeide ik op in een ondernemend gezin. Met mijn creatieve vader en mijn verbindende moeder en twee broers.Schilderen en tekenen, creatief bezig zijn deed ik met mijn vader, het ontmoeten van mensen en luisteren naar hun verhaal zag ik bij mijn moeder. Mens en creativiteit zijn de verbindende factoren van mijn leven. Dit gaf een prachtige mix in mijn onderwijs periode waar ik ruim twintig jaar heb gewerkt

Het moederschap bracht verandering en vroeg een andere leef en werkritme. Ik voelde de behoefte om anderen te “helpen” i.p.v. in problemen te denken , te kijken naar mogelijkheden. De coachstudie, en de Master NLP, die ik behaalde gaven hier gereedschap voor. Vanuit praktische psychologische processen, denken en handelen, ben ik gaan werken met hart, hoofd en handen. De Opleiding van Helend tekenen en de boeiende lessen van Lisa Borstlap van Genezend Tekenen hebben me verder gestimuleerd in de creatieve coaching. In 2009 startte ik mijn coachpraktijk waar ik mensen begeleid, zowel met privé als zakelijke vraagstukken. Als creatief coach volg ik de nieuwste ontwikkelingen en doe ik jaarlijks na- en bijscholing cursussen.

"Ieder gesprek is een aandacht volle ontmoeting waar het verschil gemaakt wordt."

World Wide Women  2016